Mattis Sjøli legger opp

Postet av Halmsås og Omegn Skilag den 18. Aug 2023

Mattis Sjøli, H&O, legger opp som satsende utøver. Mattis trekker frem sine høydepunkter i karrieren: 

25. plass 15 km skøyting NorgesCup på Lygna i januar 2019. Første gang hvor Mattis var topp 30 i et nasjonalt renn. "Var veldig gøy å kjempe langt oppe på resultatlista og se at det var mulig for meg å gå fort".

26. plass 15 km klassisk NorgesCup i Førde 2021. "Første gangen topp 30 i klassisk. Har alltid gått fortest i skøyting, så å klare topp 30 i klassisk var også stort! Spesielt etter å ha blitt nr. 31 på skøyting dagen før og trodde at det var sjansen min den helga". 

29. plass 22 km fellesstart skøyting NorgesCup på Gjøvik. "Knakk fellesstart-koden og gikk et bra løp. Med TV-sending på NRK og med flere landslagsutøvere på start var det kult å gå fort!"

30. plass 30 km med skibytte i NM på Lygna. "Beste NM-prestasjon i mine øyne, måtte jobbe hardt hele veien men klarte å bite meg fast. Å gå gode resultater i NM er alltid hakket morsommere enn i vanlig NorgesCup". 

24. plass 50 km under NM i Harstad. "Et fryktelig tungt renn med tunge forhold og mye snø. Måtte jobbe jevnt med meg selv hele veien og klarte å gå fort siste del. 50 km med individuell start er noe helt egent og jeg var fornøyd med at jeg orka å presse meg selv siste delen, da jeg gikk oppover på listene". 

Vi takker Mattis for hans flotte karriere og ønsker han lykke til videre som skitrener for Lillehammer skiklubb! Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.