Fyrivangløpet 2016

Fyrivangløpet 2016


Tid


Løpet går i variert terreng opp til myrområdene i høyden. Med flere sammenhengende myrer opplever du her store åpne «vidder» før du får fine utforkjøringer på veien tilbake til Heimdal.

Første del av løypa går i lett terreng fra Heimdal og følger skogsbilvei i 1,5 km. Den går videre i skogsterreng i skogsterreng og over på skogsbilvei igjen og etter 3,5 km krysser et åpent jorde fram til Greniskogen.
Derfra går den i lett stigende terreng på skogsbilvei og krysser Skjærbekken over Råkalidammen og følger skogsbilvei langs Skjærbekken til løypekrysset ved Snippen.
Løypa tar her av til venstre, passerer Jellumsetra og følger traktorvei og skogsterreng siste strekningen fram til Gammelvangsmyra. Løypa stiger innpå 100 meter fra Snippen til Gammelvangsmyra, fordelt på 3 stigninger.
Ved Gammelvangsmyra tar løypa til høyre og går forbi Kroktjennet, over Grindermyrene til Torvet før den vender sørover mot Fyrivangen og videre over Høgmyra, forbi minneplate om flyslipp 3. mars 1945.
Derfra følger den traktorvei og skogsbilvei før den går over Flakamyrene med etterfølgende nedkjøring til Putten. Fra Putten må du over et høydedrag før du får en lang utforkjøring tilbake til Heimdal.
 

Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.