Årsberetning for driftsåret 2023

Postet av Synne Louise Berger Norum den 5. Mar 2024

https://azure.content.bloc.net/logo/200000195/1207/2017/3/3/h-m.png?width=984&height=198&scale=both&mode=stretch&quality=90

 

Årsberetning for driftsåret 2023

                                      

Styrets arbeid

Styret i driftsåret har bestått av leder Synne Norum, nestleder Oddgeir Stensby, kasserer Morten Sjøli, sekretær Anne Jacinta Hansen, styremedlem Synnøve Vold og varamedlem Ann Heidi Scharning og Arild Hagen. 

Styret har i driftsåret hatt ca. 5 styremøter. 

Aktiviteter og arrangementer

Idrettsskolen 

Idrettskolen for 1. – 4. klasse startet opp tirsdag i uke 41, og pågår frem til påske. Det har vært 10-12 unger på de fleste treninger. I år har alle treningene vært i gymsalen. Ingrid Amundsen har hatt ene ansvaret for idrettskolen. Styret ønsker å takke Ingerid for flott innsats. 

Trimkarusellen

Trimkarusellen ble gjennomført med 6 løp. Halvparten hver med start Skogbygda skole og Greniskogen. Det sjette løpet var en del av Skogbygda Rundt. Det var totalt 50 deltagere. Vi ønsker oss flere lokale løpere, men det var gledelig med flere nye deltagere.

Løpegruppe

Løpegruppa har gjennomført løpeturer onsdag og fredag, stort sett gjennom hele året. Det har gjentatte ganger vært tilrettelagt for gågruppe, og oppmøtet har tidvis vært godt. 
 

Skogbygda rundt

Skogbygda Rundt ble arrangert den 3. september på Skogbygda skole. Hele 51 deltakere stilte til start, hvorav hele 20 barn deltok i egen klasse. 

Totalvinnere ble Mattis Sjøli og Caroline Madsen. 

Holmenkollstafetten

Vi deltok også i fjor på Holmenkollstafetten. Laget reiste med buss fra Skogbygda skole. Etter vel gjennomført stafett, avsluttet vi dagen med pizza på Posthuset. 

Ryggsekkgruppa 

Det ble gjennomført to ryggsekkturer, henholdsvis en før sommeren og en etter ferien. Den første turen ble lagt til «stolpejaktrunden» om Ursknappen i samarbeid med Skogbygda Historielag. Nærmere 20 deltagere, både store og små. Turen etter ferien hadde ingen fremmøtte. 

TV-aksjonen

Halmsås og omegn stilte som sponsor for Skogbygda barnehage under TV-aksjonen. H&O var også til stede som medarrangør da det ble gjennomført Nes’ første barnehageløp til inntekt for Redd Barna. 

Annet

Klubben støttet Mattis Sjøli økonomisk med hans satsing som langrennsløper. Mattis la opp sin profesjonelle karriere i 2023, og markerte seg både i Norgescup og NM. Vi takker Mattis for hans flotte karriere og ønsker han lykke til videre som skitrener for Lillehammer skiklubb!  

 

Skiaktiviteter og arrangementer

En snørik vinter har gitt mange skispor i bygda vår. Det er med jevne mellomrom kjørt i lysløypa, fra Skogbygda skole til Ihlangsvangen, Liagrenda/Slåmot til Kjensli, Bårhaug og Greniskogen. Løypekjørere kjørte også opp løyper for Skogbygda barnehage i forbindelse med dere vinteraktivitetsdag. Det har heller ikke i år blitt kjørt løyper opp Langeveien fra Heimdal.

Stiftelsen Turopplevelser Nord i Nes har samarbeidet om løypenettet nord i Nes. Stiftelsen består av Fenstad skiklubb, Halmsås & Omegn, Steinsjøens venner og Nes Skianlegg. 

H&O har andeler i Nes Skianlegg, og er med og drifter dette sammen med de andre lagene i Nes.

Fyrivangløpet.

Det er i år ikke gjort noe forsøk på å arrangere Fyrivangløpet. 

Klubbrenn 

Årets klubbrenn ble arrangert 5. mars fra Skogbygda skole. En vellykket gjennomføring, men oppmøtet kunne ha vært større. Alle barna deltok gratis og ble tildelt flotte premier etter målgang. 

Utbedring av trase i lysløypa 

Traseen har ved Skårerhøgda blitt ryddet og planert og en lysstolpe har blitt flyttet. I tillegg har det blitt gjort en rekke utbedringer når det gjelder lamper og belysning. Mange dugnadstimer har blitt lagt ned, en stor takk rettes til våre frivillige. 

 Medlemskontingenter 

500 medlemskontingenter ble kjørt ut til henholdsvis Skogbygda og Dysterud. Kun adresserte ble levert på Opaker. Medlemsavgiften har vært uforandret. 

Sosialt

Det ble arrangert julebord for de frivillige 24. november på Posthuset.

 

 

Skogbygda 5. mars 2024


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Siste fra Synne Louise Berger Norum