Mattis Sjøli sin vurdering av sesongen, så lang i år.

Postet av Arild Håvard Hagen den 1. Feb 2022

Her er en oppsummering av første halvdel av skisesongen. I år er jeg en del av Team Mjøsprodukter, et privatlag med base på Lillehammer med flere skiløpere på mitt nivå, så i år ser dere meg i blå drakt. H&O-logoen pryder heldigvis lua! 

Sesongen har hittil vært stabilt bra, med flere gode renn med plasseringer rundt topp 30 i Norgescup. Har mangla det siste lille for å få til skikkelig gode skirenn. Åpningsrennene på Beitostølen i november ble som normalt hardt og tungt. I sesongens første Norgescup var kroppen bedre og jeg fikk med meg en 39.plass på 15km skøyting. Etter det ble jeg sjuk og måtte stå over noen rennhelger. 

I helga gikk jeg Norgescup på Gjøvik, og ble nummer 29 på 22,5km skøyting fellesstart og nummer 36 på 15km klassisk. Jeg er fornøyd med at det er nivået mitt på en grei dag, men håper og har troa på at det skal være mulig å gå seg inn topp 20 utover sesongen. Jeg skal hvert fall gjøre så godt jeg kan hver eneste dag for å klare det. Neste nå er Skandinavisk cup i Estland 11.-13.februar. Moro at mange av dere følger med og heier hjemmefra!
 Hilsen Mattis SjøliKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.