Allidretten starter opp tirsdag 17/10 kl. 18:00 på Skogbygda Skole.

Deltagelse på Allidretten er gratis.

Treningene fortsetter frem til påske.

Ann-Heidi og Mattis vinnere av Skogbyga Rundt

Postet av Halmsås og Omegn Skilag den 10. Sep 2017

Her er noen glimt fra Skogbygda Rundt 10/9-17. Det var 55 deltagere med smått og stort, og sånn sett som forventet, selv om det var plass til mange flere .Resultatliste Skogbygda rundt.docx

6. og siste løp i Halmsås trimkarusell

Postet av Halmsås og Omegn Skilag den 6. Sep 2017

I dag ble siste siste løpet i årets trimkarusellen arrangert fra Skogbygda skole. Oppmøte var dårligere i dag, enn  på de foregående løpene, men her må været ta sin del av skylda.  Noen løpere trosset allikevel været og tok turen på glatte og våte stier i Skogbygda.

For de som mangler et løp for å få fullført karusellen, er det mulig å få Skogbygda Rundt med i karusellen mot ekstra startkontingent for dette løpet.

Halmsås og Omegn Skilag ønsker å takke alle deltagere i årets karusell, med håp om at vi ser dere igjen l neste års trimkarusell. Og det er plass til flere..

Ann-Heidi ble beste dame i årets utgave av Dragsjøen rundt

Postet av Halmsås og Omegn Skilag den 4. Sep 2017

Ann-Heidi Scharning ble beste dame i Dragsjøen rundt 2. år på rad, Hun løp også adskillig raskere i årets utgave,forbedret tiden med ca 1. minutt og brukte 33,03 på turen rundt Dragsjøen Rundt.

Rune Holmen løp inn til 2.plass i klasse M 40-44 på tiden 30,18

Arild Hagen tok 2.plass i klasse M 45-49 på tiden 32.53, og Oddgeir Stensby tok 3. plass i klasse M 55-59 på tiden 35,48

dragsjøen%2Brundt%2B2017.docx

Stolt vinner får armen fulle av premier.

Trimkarusellen 4. løp onsdag 23/8

Postet av Halmsås og Omegn Skilag den 21. Aug 2017

Onsdag er det klart for 4. løp i halmsås Trimkarusell. Løpet går på Greniskogen.

Postet av Halmsås og Omegn Skilag den 21. Jun 2017

Birkebeinerløpet 2017 ble for 20. gang arrangert den 10. juni, og flere av våre medlemmer deltok under svært krevende forhold. Fra Halmsås og Omegn Skilag deltok Jens Davidsen, Arild Hagen, Rune Holmen, Ingar Berger, Ann Heidi Scharning, Lena Bergsten og Karianne Antonsen. Av de var det flere som tok merke. Vi gratulerer!

Rune Holmen og Ann Heidi Scharning deltok også på Sentrumsgateløpet i Kongsvinger 17. juni.
Med sine respektive tider på 10 km noterte de seg med topplasseringer. Rune Holmen løp inn til en sterk 3. plass i sin klasse. Ann Heidi Scharning løp ikke bare inn til klasseseier, men også andre beste tid av alle damene.

Gave fra sanitetsforeningen

Postet av Halmsås og Omegn Skilag den 20. Jun 2017

Halmsås og Omegn Skilag ønsker å rette en stor takk til Togstad sanitetsforening for pengegaven som ble gitt barne- og ungdomsarbeid i klubben!

Husk 2. løp i trimkarusellen.

Postet av Halmsås og Omegn Skilag den 6. Jun 2017

Minner om andre løp i trimkarusellen i morgen.

Start og mål på venstre side av veien inn mot Bjertnestunet på Oppaker.

Vel møtt.

Halmsås trimkarusell 2017

Postet av Halmsås og Omegn Skilag den 30. Mai 2017

Minner om første løp i trimkarusellen i morgen.

Start og mål øverst i Rustagutua på Greniskogen.

Holmenkollstafetten 2017

Postet av Halmsås og Omegn Skilag den 23. Mai 2017

Den 13.05.2017 var det duket for atter en Holmenkollstafett, og Halmsås og Omegn Skilag stilte i år med et svært spennende lag. Laget besto av både damer og herrer i alderen fra 14 til 62 år. Laget løp inn til en fin 70. plass i klassen A1 Andre lag mix flertall menn. Tiden ble god, kun et sekund skilte tiden fra i fjor i disfavør. Stor takk til alle som bidro denne dagen! Vi ser frem til neste år!

Holmenkollstafetten 13 mai 2017

Postet av Halmsås og Omegn Skilag den 7. Mai 2017

Nå er det kun en uke igjen til Holmenkollstafetten. Bussen går fra Skogbygda Skole 12:00.

Vårt lag starter klokka 15:00.

Etter at vi har hentet premier går bussen tilbake til Årnes.

Fra Årnes må vi ta oss hjem på egen hånd..