Tilskudd fra Gjensidigestiftelsen

Postet av Halmsås og Omegn Skilag den 16. Nov 2023

Halmsås og Omegn Skilag mottok i går en fantastisk nyhet i lag med Grøss og Magi, Elvekongens Venner og Nes Frivilligsentral. Vi har fått penger innvilget til videre arbeid med gratis deltagelse for alle barn opptil 18 år under våre aktiviteter og arrangementer i 2024. Tusen takk Gjensidigestiftelsen!



Velkommen til idrettsskole 23/24

Postet av Halmsås og Omegn Skilag den 20. Sep 2023


Nyhet! Idrettsskolen starter opp igjen tirsdag 10. oktober kl. 18.00 - 19.00 i gymsalen på Skogbygda skole. For barn fra 1. - 4. klasse. Trener: Ingrid Amundsen.Gratis deltagelse for alle. Påmelding til: halmsaas@hotmail.no, eller ved oppmøte første kveld. 

Alle registrerer seg med navn, tlf og mailadr. ved oppmøte den 10. oktober.

Husk egnet skotøy (innesko i gymsalen), treningsklær og refleksvest til utetrening!

Vel møtt,

hilsen Halmsås og omegn skilag. 




Mattis Sjøli legger opp

Postet av Halmsås og Omegn Skilag den 18. Aug 2023

Mattis Sjøli, H&O, legger opp som satsende utøver. Mattis trekker frem sine høydepunkter i karrieren: 

25. plass 15 km skøyting NorgesCup på Lygna i januar 2019. Første gang hvor Mattis var topp 30 i et nasjonalt renn. "Var veldig gøy å kjempe langt oppe på resultatlista og se at det var mulig for meg å gå fort".

26. plass 15 km klassisk NorgesCup i Førde 2021. "Første gangen topp 30 i klassisk. Har alltid gått fortest i skøyting, så å klare topp 30 i klassisk var også stort! Spesielt etter å ha blitt nr. 31 på skøyting dagen før og trodde at det var sjansen min den helga". 

29. plass 22 km fellesstart skøyting NorgesCup på Gjøvik. "Knakk fellesstart-koden og gikk et bra løp. Med TV-sending på NRK og med flere landslagsutøvere på start var det kult å gå fort!"

30. plass 30 km med skibytte i NM på Lygna. "Beste NM-prestasjon i mine øyne, måtte jobbe hardt hele veien men klarte å bite meg fast. Å gå gode resultater i NM er alltid hakket morsommere enn i vanlig NorgesCup". 

24. plass 50 km under NM i Harstad. "Et fryktelig tungt renn med tunge forhold og mye snø. Måtte jobbe jevnt med meg selv hele veien og klarte å gå fort siste del. 50 km med individuell start er noe helt egent og jeg var fornøyd med at jeg orka å presse meg selv siste delen, da jeg gikk oppover på listene". 

Vi takker Mattis for hans flotte karriere og ønsker han lykke til videre som skitrener for Lillehammer skiklubb! 




Skogbygda Rundt 2023

Postet av Halmsås og Omegn Skilag den 9. Aug 2023

Halmsås og Omegn Skilag har igjen gleden av å invitere små og store til det tradisjonelle mosjonsløpet Skogbygda Rundt med start og mål på Skogbygda skole. Startkontigent kr. 150,- inkl. lisens over 18 år. Barn/ungdom opptil 18 år gratis deltagelse. Alle løp er asfalt/grus. 


Egen barneløype med deltagerpremie til alle, ca. 1 km uten tidtaking. Start kl. 12.00. 

Lang løype på 11,2 km med konkurranseklasser. Start kl. 12.30. 

Kort løype på 4,5 km med konkurranseklasser. Start kl. 12.35. 

Egen trimklasse med startkontigent kr. 50,- 


Det vil være åpen kiosk og flotte premier. Velkommen til en dag for hele familien!